27 de juny 2009

L´has cagat aranya

be... dissabte de runa i mentres la nena ronca a les meves esquenes ..retomem el fil del blog :p
i com tothom opina del tema Ricky , doncs ahi va la meva ...
Mentres va ser menor d´edat i es dedicava a fer el que millor sabia, que era divertir-se jugant al basket i fer-nos divertir als que ens agrada , va anar creixent sota la tutela d´entrenadors i colegues que volien el millor per a ell ...perque no ho oblidem , aqui ningú fa res altruistament : el millor per a ell significa el millor per a la Penya ..o significava ?
Es un tio mediàtic amb ganxo i només cal veure que al igual que gent que no segueix el rugby, et pregunta pel Sempere avui en dia , molts et parlaven del Ricky ..
Cert, que el seu sou era algo desfasat per la clàusula que tenia , peró també cert que per a fer justícia amb el que significa, se li va pujar el sou 140.000 euros sense tocar la clàusula no fa gaire .. i també cert que pocs clubs de basket justifiquen tant el canon de Formació com ho pot fer la Penya..

Al assolir la majoria d´edat , ja no se´l va poder controlar i els cants de sirena de un especulador bursatil del basket com el Dan Fegan ha erosionat la Familia Rubio , fins al punt de desavinences quan sa mare va deixar la feina per a portar els seus temes ... El seu pare sembla ser era el únic recelós en el caire que anaven prenent les coses ..

I et aqui, que ofuscat per promeses i promeses , no ha dubtat de mossegar la mamella que l´ha fet creixer , per a mi inclús abans d´hora (no costava res esperar a fer-ho si ho volies fer , després de veure a quina posició quedaves )
I ha embogit:
s´ha negat a entenar a Sacramento amb possibles rivals de draft
ha ningunejat a Memphis que escollia el numero 2 del draft,tancant-se una porta molt bona, doncs el num.1 ja estava adjudicat
A Memphis podia foguejar-se amb minuts a la Nba , assesorat per el Marc ..
I ha denunciat a la Penya (si ho vol fer que ho faci) ,pero ens ha titllat de idiots dient " que no era una denúncia, sino, una consulta ... "
L´has cagat arany, t´has fotut en un carreró potser amb sortida pero molt xunga , potser al Mandril del Tito Floren amb els diners de La Caixa de tots? al Far$a de Don Vito ? com vols que et rebem al Olimpic després del que has fet ? com si res ?
Jo sincerament només desitjo el millor per a tothom, pero si us plau, Presi, la clàusula que es va fimar lliurament i sense cap pistola apuntant al cap , està per a cumplir-la integrament ..
Perque quan un sou com el Pancho Barrera es signa, es cumpleix per part del club tot i que el jugador no assoleixi les expectatives que s´hi havia dipositat en ell ...doncs aqui és el mateix ...

I com diuen a les pelicules, el Rey ha Muerto, larga vida al Rey !!
per a la meva part, la millor noticia és la pujada del Josep Franch al Primer equip junt amb el Pere Tomas ... Esperem que junt amb un verdinegre de cor com el Pau que marcarà una epoca , Henk i la resta de l´equip es pogui fer un molt bon any que ens torni la ilusió , ja que Rudy ha estat tant gran, que és lògic que ens costi reconstruir el projecte ...
es per això que molts cops em pregunto : per que soc de la Penya ? i sonric i me n´adono orgullós per qué ...

Força Penya !!

2 comentaris:

eSadElBlOg ha dit...

decebut?

Joanet ha dit...

uff...menys mal ja ningú mira el blog , només la classe digna ...
va ser escriure el article després de pururú temps ..i zas !!!
a la propera escriure sobre la reelecció del Tejedor aqui al Prat o recolzant a que BArcelona segueixi manjant-se al Prat i el Prat deixant-se ..

salut