02 d’octubre 2009

El Prat 2020

Be..després de l´exit de la anterior entrada i el gatillazo de la marxa del Pau ( no penso treure la entrada per decoro "pofesional" ) anem a per una altra per a celebrar la fi de les vakes ...

Dia de tristor al pais veí, doncs tota la parafernàlia i la campanya organitzada per els fanzines afins per a distreure als borreguitos no ha servit per a res i ja comencen a iniciar una nova campanya justificant-ho en la injusta rotació de continents del COI, el nostre projecte era millor,Brasil no és una potència mundial com nosaltres (sic) etc,etc ..quan el resultat ha estat de 66 vots a 32 ..

Per a mi tenien les mateixes opcions, doncs als Jocs Olimpics de Beijing (Àsia) , segueixen els de Londres ( Europa quan els hi interessa als fills de la Gran Bretanya) i el 2016 estava entre Rio ( America del Sud ) i Madrid (Àfrica) ..
Menys mal els membres del COI no son tots politics o burgesia acomodada catalana o espanyola perque ja els haguessin comprat el vot .. be, mai ho sabrem, potser Rio ho ha fet ( no llegiu aquesta ultima frasse si patiu del cor )
Coma tot joc polític, a la Espe , gran demagoga,ja li va be una derrota del Gallardon com era aquesta candidatura i aquest ja comencarà a preparar Madrid 2020 , total, només ha de canviar les dates als documents e intentar averiguar els telefons mòbils dels membres del COI ..
I a la Plebe, doncs ja s´inventaran més esdeveniments , notícies per a tenir-nos entretinguts mentres segueixen despellejant i xupant de la mamella ..
No patiu pensant que més recursos públics es destinaran ara a Madrid 2020 , doncs igualment aquests recursos es perdrien en comissions , suborns i desviaments via Testaferro com es fa en el que és l´Esport Nacional ..per això no patiu ...

Des d´aquí es llença un missatge al Sr.Tejedor que tant maco anava en el concert del Fosi-Eugenio amb el seu mocadoret per a que presenti la Candidatura de El Prat 2020 , doncs si Madrid opta, per que no ho podem fer nosaltres, que tenim més equipament que ells i entre altres proves podriem fer el piragüisme als nous aparcaments soterranis municipals , la Hipica als carrers continuament aixecats per a justificar adjudicacions d´obres a Empreses " del partío" , Esgrima amb el nostre flamant Equip de Policies urbans que desenvainen multes a tort i a dret , disciplines atlètiques , com la marató de funcionaris "afines al partío" que tenim a " Jardines y Servicios " esprimint la mamella o 3000 obstacles com els que has de superar si vols optar a entrar a treballar a l´Ajuntament si no ets "afin al partío" .. doncs aqui ...o ens follem tots a la puta...o la puta al río ...

Altres proves podrien ser partides d´Escacs amb els nostres tinents de les requalificacions de terreny i otorgació sense cap tipus de mirament de promocions de blocs d´edificis que s´estan carregant el Casc antic ( no interessen les cases antigues ..només blocs, blocs i més blocs ..doncs això vol dir més població i més recaptació de impostos i per tant xupar més mamella) , Salts de Trampolí com el inefable Gallego que ja el tenim al Congrés , halterofilia que fan els grups ultres de Sant Cosme a les obres on s´emporten tot el poden mentres la resta del poble els hi paga l´aigua i demés impostos municipals que ells amb gran sentit comú es neguen a pagar o Natació sincronitzada quan tots els polítics passant de la seva ideologia es posen d´acord en lo únic que saben fer be sense enfadar-se " repartir-se el pastís amb el ja mític " avui per tu, demà per mi"

Com no ha quedat clar, acabaré amb un " em cago en els putus poítics i l´anomenada "Clase Política"
Qué és això de "Clase Política" ???? es neix polític ??? son patricis i la resta plebeis ????
tant de bo , la Diana hagi sobreviscut a les escomeses del Donovan i companyia i vingui amb les seves naus de lagartos per a acabar amb tota aquesta merda de societat on vivim ...

bones Festes ! :p

3 comentaris:

Holliday ha dit...

Joanet,
com deia no sé quin filòsof greg, si tu no fas política, d'altres la faran per tu. I es el que ha passat. La gent diu: no m'interessa la política. Ens desentenen de participar en resoldre els problemes més propers que ens afecten, i llavors surten uns trepes i aprofiten per guanyar-se la vida fent el que nosaltres no vam voler fer, esa dir, implicar-se, però ells ho fan com professionals, i per tant, cobren una pasta gansa per fer el que en certs llocs la gent fa gratuitament. Com de gent corrupte n'hi ha pert tot arreu, ara resulta que en mig d'una epoca en la que uns quants els hi han tret la pasta a la resta a dojo, entre els polítics hi ha els que reclamen la seva part. I així vé la corrutela, que esta sempre present, pero ara es més exagerada.
El problema no son els polítics, son les persones. El que neix xorisso, només necessita una oportunitat, i fins i tot, els uns i els altres es tapen les vergonyes per que no els enxampin.
Per coses d'aquesta mena s'hauria de tornar a imposar la picota medieval...i jo em passaria el dia anant a escupir i insultar a aquesta gentussa.

Joanet ha dit...

molt d´acord Holly...em sembla ens veuriem molt a aquestes places ..

más leña al horno :

http://www.elpais.com/articulo/espana/Politicos/millon/euros/elpepiesp/20080504elpepinac_12/Tes

salut

Joanet ha dit...

mola això de "abrir puertas"